Upotreba

Mobilni klima sistemi su najčešći izbor krajnjih korisnika za efiksano hlađenje. Činjenica da se mobilni klima sistemi mogu brzo, lako i jednostavno locirati bilo gde, obično za svega nekoliko minuta, objašnjava njihovu popularnost kod hlađenja server soba, data centara, event šatora, sala za proslave i industrijskih lokacija kao i drugih brojnih situacija gde ovakvi uređaji često predstavljaju najefikasnije i najekonomičnije rešenje.

Još malo informacija…
Kada postojeći rashladni sistemi nisu dovoljni ili ih i nema, KOODIAK vam nudi komforno rešenje. Naši mobilni sistemi omogućavaju hlađenje tamo gde je potrebno hladiti opremu, ljude ili prostor.

Sa 25.000 BTU rashladne snage, odnosno 7,7kW i 960 m3/h protoka vazduha (što je recimo dovoljno da se u prostoriji dimenzija (D)12m x (Š)18m x (V)4,5m) promeni vazduh jedan put u toku sat vremena.

Kombinovanjem nekoliko sistema možemo izađi u susret bilo kojem zahtevu. Naši sistemi pružaju veoma preciznu kontrolu temperature sa digitalnim programiranjem. Instalacije je jednostavna po principu “rool & plug“. Naši mobilni rashladni sistemi su “user-friendly“ i ujedno ekološki u skladu sa standardima EU, lako se koriste i jednostavni su za upotrebu.

Kontaktirajte Nas