Rentiranje

Naša usluga hlađenja mobilnim rashladnim sistemima namenjena je pre svega za brzo rashlađivanje veoma širokog raspona prostora i objekata. Ovakav tip uređaja veoma je pogodan za hlađenje server soba, privremenih objekata (šatora, kontejnera, montažnih objekata), zatim prostora koji se koriste za evente kao što su hale za proslave, koncerte, svadbeni šatori ili restorani, sportske hale i tereni zatvorenog tipa (baloni) za mali fudbal ili tenis.

MOBILNI UREĐAJI ZA HLAĐENJE predstavljaju sisteme za privremeno hlađenje, od nekoliko dana do nekoliko nedelja ili meseci. Bez obzira gde ili kada su vam potrebni naši sistemi stojimo vam na usluzi.

Bez obzira da li je vaša potreba da ohladite filmski studio, festival, poslovnu konferenciju ili kancelarijski prostor ali i industrijski prostor ili magacinski prostor imamo opremu koja to omogućava na efikasan način.

Naša usluga obuhvata dovoz uređaja na lokaciju, održavanje tokom eksploatacije i po isteku najma odvoz uređaja sa lokacije. Prevoz do 40km od Beograda je besplatan, preko te udaljenosti se dodatno naplaćuje.

Naši uređaji su veoma popularni kod klijenata i zbog svoje “user-friendly“ karakteristike, bilo ko može upravljati uređajem na veoma jednostavan i lak način.

Bez bušenja, proboja zidova, prašine i slično, pouzdani a snažni, ohladiće vaš poslovni, radni ili prostor za zabavu na efikasan i brz način.

Kontaktirajte nas odmah na telefone 011-409-3583 ili na broj 062-869-3874 ili zatražite ponudu putem e mail adrese: info@koodiak.rs

Kontaktirajte Nas